top of page
bwNEB02251_edited.jpg

Mapo Keys

  • Spotify Mapo Keys
  • Deezer Mapo Keys
  • YouTube Mapo Keys
  • Instagram Mapo Keys

Filip Bulatović - kompozitor, tekstopisac, pijanista, dirigent Big Benda RTS-a, DJ, a od danas slobodno možemo reći i pevač, objavio je svoj drugi singl sa tekstom na srpskom jeziku "Ti i Ja". U pitanju je ukupno 5. singl koji ovaj umetnik objavljuje pod svojim umetničkim imenom "Mapo Keys". Istovremeno, i nastavak tradicije započete poslednjim singlom "Mirisi u Magli" kada je Filip po prvi put preuzeo na sebe ulogu glavnog vokala.


Klavir je počeo da svira sa samo 8 godina, a već sa 10 je otkrio da ima apsolutni sluh i smisao za improvizaciju. Džez odsek srednje muzičke škole “Stanković”, prvi džez nastupi u Beogradu i tada stečeno poznanstvo sa eminentnim nemačkim dirigentom i kompozitorom Peterom Herbolzheimerom, kasnije vode ka studijama na muzičkoj akademiji u Kelnu u klasi nekih od najvećih džez imena u Evropi i svetu - britanski pijanista John Taylor i nemački pijanista Hubert Nuss.

Osim džeza, Filip započinje mnoge projekte na polju funk, fusion i pop muzike. 2019 godine po prvi put objedinjuje ceo svoj popularni autorski opus pod umetničkim imenom MAPO - “Multiple Artistic Personality Order” i formira veliki 9-očlani bend sa kojim počinje da nastupa u prestižnom Njujorškom klubu “Nublu”.

 

Mapo Keys - Planin

Mapo Keys - Planin

Singl (2023)

Right or Wrong

Right or Wrong

Singl (2022)

Ti i Ja

Ti i Ja

Singl (2022)

bottom of page