Rolamo sa Nataleé
top of page

Rolamo sa Nataleé

Muzičarka Nataleé izbacila je novi singl i spot za pesmu „Rolam“, r&b/hip-hop priču o nebouzdanoj novoj ljubavi i nezaustavljivoj potrebi za njenim izražavanjem po svaku cenu. Pesma je nastala kao plod džem sešna sa ekipom okupljenom oko njenog stvaralaštva.



Ideju za muziku povela je Nataleé sa gitaristom benda Lazarom Odalovićem, koji je za ovo izdanje pokazao svoje multimedijalne sposobnosti, imajući u vidu da potpisuje aranžman, produkciju muzike i montažu spota. Izvršnu produkciju i tripozni hip-hop zvuk potpisuje producent A.N.D.R., na čijoj je numeri „Zli Sni“, sa njegovog prvog albuma, Nataleé gostovala.

„Zvuk koji sam tražila dugo, napokon sam pronašla u saradnji sa A.N.D.R., te je pesma ‘Zli Sni’ bila prekretnica za zvuk koji slušate danas. Za ‘Rolam’ i sva buduća izdanja želja mi je da se aranžerski i produkcijski približim svojim muzičkim inspiracijama – H.E.R., Jorji Smith i ostalim soulful izvođačima. Jako sam zahvalna svim ljudima koji sa mnom nesebično kroje ovu stvaralačku priču i jedva čekam sve evolucije“, ističe Nataleé.


U stvaranju nove pesme učestvovala je i Luna Škopelja, stalna članica benda Nataleé, koja je aranžirala i snimila bek vokale, upotpunjući zvuk za kojim je kantautorka tragala.

Gost na vokalu je i lider benda Retrospektiva i najbaršunastiji muški glas domaće scene Aleksandar Stevanović Kića. Na adlibovima možete čuti muzičarsku saradnicu iza scene – Sonju Denda, dok spot za pesmu „Rolam“ potpisuje Marija Antić, Natalijina dugogodišnja saradnica, prijateljica i rediteljka u usponu.


Podsećamo, Nataleé ima svoj prvi samostalni koncert u Domu omadine Beograda 12. maja.


„Nataleé je jedna od najsnažnijih novih pojava na našoj muzičkoj sceni – kao pevačica, pesnikinja i, uopšte, kreativno žensko biće. Sa svojim sjajnim bendom već se dokazala u autorskom pop-reggae žanru, uz uplive hip hopa i nekog čudnog bluesa, primerenog ovom dobu, sa izuzetno angažovanim tekstovima, u kojima nema ničeg parolaškog – samo mnogo toga proživljenog. Nije nam teško da potpišemo da je Nataleé definitivno buduća zvezda“, poručuje Dragan Ambrozić - muzički urednik programa Doma omladine Beograda.


Karte za koncert 12. maja mogu se kupiti na blagajni DOB-a, kao i putem tickets.rs.

bottom of page